Events
Het organiseren van een activiteit tijdens uw feest nemen we graag uit handen.

Wij kunnen tijdens onze shows leuke activiteiten toevoegen. I.s.m. Bres kunnen we bijna elk thema verzorgen:  Ik hou van Holland, Jongens tegen de meisjes, Crazy 88 en vele meer. U en uw gasten beleven een avond van 5 uren waarin 1.5 uur een activiteit wordt gespeeld. De rest wordt ingevuld door onze ervaren DJ om er uiteindelijk een knalfeest van te maken.

Ook outdoor zijn er mogelijkheden. Deze kunnen voorafgaand of tijdens het feest plaatsvinden.

De prijs is gebaseerd op het aantal personen en locatie. Wij helpen u graag aan een passende activiteit op uw evenement of feest.

Wilt u deze Thema’s boeken i.c.m. onze drive-in show? Neemt u dan contact met ons op.
Klik op het thema voor meer informatie.

Indoor Games

Ik hou van Holland

Wie heeft de beste samengestelde groep bestaande uit kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit vele leuke onderdelen met opdrachten waarin de kennis en behendigheid in je groepssamenstelling van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende ronden die gekoppeld zijn aan verschillende opdrachten is er een hoop diversiteit en kun je elk team lid met zijn of haar specifieke kwaliteiten nodig hebben. Echter gaat het bij het spel om het plezier, maar wanneer de laatste ronden naderen is de spanning vaak om te snijden.

Crazy 88
Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel op een familiefeest als op een vrijgezellenfeest te spelen is.

Jongens tegen de Meisjes
Welk geslacht is slimmer en behendiger? Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Chantal Jansen. Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

Outdoor Games

Daarnaast zijn er mogelijkheden om voorafgaand een feest een leuke activiteit te doen.

City games
Wie is de spelletjes magnaat van de groep? City games is een fantastisch spel om te spelen ook al houd je niet van bord of computer spelen. Hierbij is strategie en samenwerking een must om het spel te kunnen winnen. Met de verschillende soorten spelen speel je in real life het spel buiten op straat. Dit spel is geschikt voor jong en oud. Voor diverse leeftijden zijn er verschillende spelen beschikbaar.

Bubbelvoetbal

BubbelVoetballen in rugby stijl! Bubbelvoetbal is een hilarische activiteit voor zowel de voetballer als de niet voetballer. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.

Discgolf
Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken.

Blobjump
Blob jump, durf jij het aan? Een brug, water, een groot kussen en een aantal vrienden zijn de ingrediënten voor een spectaculaire dag. Vanaf maximaal 5 meter hoogte spring je met één of twee personen op het kussen, waarna de persoon op het uiteinde van het kussen meters de lucht in geschoten wordt om te eindigen met een frisse duik. Blob jump, een ervaring die je niet wil missen!

Lasergamen
Wie heeft de beste hand oog coördinatie en is ook nog eens behendig? Lasergamen is een fantastische activiteit waarbij het al oude legertje spelen uit je jeugd weer volledig naar boven komt. Echter kun je met deze activiteit alles eerlijk meten en uiteindelijk zien, wie en hoe vaak je iemand geraakt hebt. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Je manier van spelen bepaalt ook hoe vies je wordt maar ook of je in het lijstje van beste spelers terecht komt.