DJ/ Drive-in show

Recensies van onze klanten:

”Dank voor de topavond! De mix voor de openingsdans ging ons goed af. Bijna iedereen gisteravond op de dansvloer dus wij denken dat velen een super mooie avond hebben gehad! 

Het was zeker een topfeest, mede dankzij jou! Kregen veel reacties op hoe goed je
de sfeer aanvoelde en daar met de muziek op inspeelde, iedereen heeft het enorm naar z’n zin gehad

 

DJ Tom van Duuren

Tom van Duuren is een van de gezelligste Feest DJ’s van Nederland. Ooit begonnen op jonge leeftijd als dj op zijn eigen klassenfeestjes en campings waar hij samen met zijn ouders vertoefde. Na een korte periode waren de pick-ups en een eenvoudige cd speler de ingrediënten om thuis flink te oefenen.

Tom mixt skihutknalles, Top 40 hits, oldies, r&b jetsers aan elkaar en dat samen gewapend met een vlotte babbel geeft voeding tot een feestje voor jong en oud.

DJ Tom is inzetbaar van presentator tot DJ voor alle soorten feesten. Tom heeft in de bekende cafe’s en discotheken als diverse zomerfestivals(tentfeesten) gestaan: LUCKY & CO Rijssen, Zomerfestival BOSKAMP, WIEJESE DIEKDAEGEN, STOPPELHEANE, BILLSBAR Markelo, NULSE FEEST, ORANJEFEEST Eikelhof, POMPDAGEN Heino, GOUVERNEUR Raalte, Cafe de BARON Heino, Cafe de SLINGER Wijhe, DE LEEREN LAMPE Raalte, Grandcafe NEUF, Hotel de Zwaan Raalte en nog vele plaatsen meer.

Bruiloften

Onze bruiloft drive-in show staat voor een persoonlijke aanpak met een geweldig eindresultaat. Vooraf wordt met u gekeken naar het verloop van de avond en het doornemen van uw favoriete muziek. Of het nu gaat om een dj, een complete set, aankleding, verzorging van ondersteuning, licht en geluid, trouwplechtigheid, verhuur van decoratieaankleding, Wij staan voor u klaar.

U kunt bij ons kiezen uit diverse shows. Wij adviseren u hier graag over.

U boekt een Drive-in show voor bruiloften vanaf €650,- Incl DJ, licht en geluid.

Bedrijfsfeesten

We zijn gespecialiseerd in gezellige discofeesten waarbij u de keuze hebt uit alle muziekstijlen, voor jong en oud. Een Après ski of een discofeest?Wij zorgen ervoor dat ze goed inspelen op de muzikale wensen van de opdrachtgever en het publiek. Wij kunnen i.s.m. diverse boekingskantoren  acts aanbieden die perfect passen in het feest.